Bamboe rol- en vouwgordijnen

Bamboe rolgordijnen zijn gemaakt van bamboe: een soort gras dat bestaat uit lange buigzame houtstengels. De term bamboe is afkomstig van het Maleisische woord bambu, wat ‘grassoorten met houtige stengels’ betekend. Bamboe is van zichzelf een wonderlijke plant die in Azië, Afrika, Australië en Zuid-Amerika als grondstof voor huishoudelijke voorwerpen, meubels en andere toepassingen wordt gebruikt. Stel nu uw eigen 100% Bamboe raamdecoratie samen en haal het natuur in huis. 

Prijzen vanaf €11,94

Klantinspiratie

Gratis verzending

De bamboe rolgordijn worden speciaal voor u op maat gemaakt. Het maakt niet uit hoeveel producten u besteld wij leveren alle producten helemaal gratis.

Zelf samenstellen

Om het voor u simpel te maken hebben wij een configurator voor u opgezet. De configurator wijst voor zichzelf maak de keuzes die u wilt en bestel.

Verschillende afmetingen

Heeft u afwijkende afmetingen geen enkel probleem. Kies uw eigen afmetingen binnen de mogelijkheden en wij maken het voor u.

Meerdere motieven

Onze 100% bamboe rolgordijnen zijn er in verschillende motieven. Leverbaar in natuurlijke bamboe- en bamboehout dessin. Het zijn volledig natuurlijke producten waardoor je de natuur in huis haalt

Beste kwaliteit

Onze 100% bamboe gordijnen zijn net als al onze raamdecoratie van de beste kwaliteit in de markt. Alle onderdelen zijn gebouwd met uiterst zorgvuldigheid en de beste onderdelen.

Showroom

Wilt u het zelf ervaren, hoe het voelt en er uit ziet wij hebben samples en voorbeelden van elke kleur en motief. Kom langs in onze showroom en ervaar het!